ΟΡΟΙ & ΚΟΣΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ειδικοί Όροι και Προϋποθέσεις:

Το Ψυχολογικό Κέντρο Χανίων επιθυμώντας να είναι σύννομο με τις αρχές και τους όρους που προβλέπουν τα καταστατικά, ο κώδικας δεοντολογίας και ο εσωτερικός κανονισμός της Ελληνικής (ΕΕΣ) και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Συμβουλευτικής (EAC), καθώς και το σύνολο των εκπαιδευτών του επισημαίνει τα κάτωθι:
1. Οι συμμετέχοντες να μην είναι κάτω των 23 ετών για την κατάρτιση στη Συνθετική Συμβουλευτική και κάτω των 25 ετών για την εκπαίδευση στην Ψυχαναλυτική Συμβουλευτική.
2. Όσοι από τους συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στην Ψυχαναλυτική Συμβουλευτική και είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ (Ανθρωπιστικών, Κοινωνικών, Παιδαγωγικών, Φιλοσοφικών Σχολών) ή ΑΤΕΙ (Σχολών Επαγγελμάτων Υγείας) μπορούν να παρακολουθήσουν πέραν των βασικών μαθημάτων των δύο ετών που είναι υποχρεωτικά για όλους, μόνο 300 ώρες από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που προσφέρονται στο σύνολο της εκπαίδευσής τους κι ένα επιστημονικό συνέδριο ή συμπόσιο.
3. Όσοι από τους συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στην Ψυχαναλυτική Συμβουλευτική και είναι πτυχιούχοι άλλων ειδικοτήτων και επαγγελματικών περιγραμμάτων μπορούν να παρακολουθήσουν πέραν των βασικών μαθημάτων των δύο ετών που είναι υποχρεωτικά για όλους, μόνο 450 ώρες από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που προσφέρονται στο σύνολο της εκπαίδευσής τους και δύο επιστημονικά συνέδρια ή συμπόσια ή άλλου είδους σεμινάρια συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης.
4. Ενώ όσοι είναι αποκλειστικά απόφοιτοι λυκείου υποχρεούνται να παρακολουθήσουν το σύνολο των μαθημάτων και σεμιναρίων και των δύο ετών, καθώς και δύο επιστημονικά συνέδρια ή συμπόσια ή άλλου είδους σεμινάρια συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης.
5. Η φυσική παρουσία των σπουδαστών στα διά ζώσης προγράμματα είναι υποχρεωτική σε όλες τις διαλέξεις των εκπαιδευτών, εκτός κι αν προκύπτει θέμα υγείας ή άλλο μείζονος βαρύτητας προσωπικό ζήτημα. Εντούτοις, ο κάθε σπουδαστής δεν δικαιούται να πραγματοποιήσει αδικαιολόητες απουσίες, περισσότερες των τριών ανά θεματική ενότητα. Στην περίπτωση αυτή χάνει τη δυνατότητα συμμετοχής του στις τελικές εξετάσεις και καλείται σε εκ νέου παρακολούθηση της θεματικής ενότητας. Σε ό,τι αφορά στο εξ αποστάσεως πρόγραμμα, οι σπουδαστές υποχρεούνται αντιστοίχως να βρίσκονται σε κάθε τηλεδιάσκεψη ή στο άμεσο download της διάλεξης και στην παρακολούθηση αυτού.
6. Όλοι οι συμμετέχοντες σε προγράμματα του ΨΚΧ έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν ως μέλη της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής.
7. Οι απόφοιτοι ΨΚΧ, ανεξαρτήτως κατεύθυνσης, θα μπορούσαν, επιπροσθέτως, να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε επίπεδο master στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία.
8. Τέλος, τα προγράμματα του ΨΚΧ τόσο στη Συνθετική όσο και στην Ψυχαναλυτική Συμβουλευτική προσφέρονται με την ίδια αξιοπιστία και φερεγγυότητα ως εξ αποστάσεως σπουδές. Παρέχοντας στους εκπαιδευομένους ακριβώς την ίδια κατάρτιση και τα ίδια δικαιώματα με τους δια ζώσης σπουδαστές, εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους εξ αποστάσεως φοίτησης.

Δίδακτρα Προγραμμάτων:

• Τα δίδακτρα Εκπαίδευσης για το πρώτο έτος -που είναι κοινό και για τις δύο προσεγγίσεις- ανέρχονται στα 1000ευρώ (τελική τιμή), με δυνατότητα μηνιαίας καταβολής από Οκτώβριο έως Μάϊο ή σε άτοκες δόσεις με την χρήση πιστωτικής κάρτας.
• Τα δίδακτρα για το δεύτερο έτος και για τις δύο προσεγγίσεις, ανέρχονται στα 1500 ευρώ (τελική τιμή), με δυνατότητα μηνιαίας καταβολής από Οκτώβριο έως Μάϊο ή σε άτοκες δόσεις με την χρήση πιστωτικής κάρτας.
• Τα δίδακτρα για το τρίμηνο του τρίτου έτους και για τις δύο προσεγγίσεις, ανέρχονται στα 850 ευρώ (τελική τιμή) και στα 1500€ με την αλλαγή του προγράμματος σπουδών σε τριετές (έξι εξάμηνα) σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής.
• Τέλος, τα δίδακτρα για τα επιμέρους σεμινάρια κι εργαστήρια διαμορφώνονται με βάση των αριθμό των συμμετεχόντων.

Εκπτώσεις:
• Έκπτωση 5% παρέχεται με την εφάπαξ καταβολή του ποσού.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος.
Ονοματεπώνυμο (*)
Παρακαλώ εισάγετε το Ονοματεπώνυμο σας.
E-mail (*)
Invalid email address.
Πρόγραμμα Εκπαίδευσης (*)
Παρακαλώ επιλέξτε πρόγραμμα.
Τηλέφωνο (*)
Invalid Input
Ηλικία (*)
Invalid Input
Εκπαίδευση (*)
Invalid Input
(*)
Invalid Input
  

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μελετίου Μεταξάκη 11-13 Χανιά

Κορωναίου 10 Χανιά (Παράρτημα)

28210 70830 καθημερινά 11:00-15:00

info@psychologychania.gr

Φόρμα Επικοινωνίας

XΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

 
 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Newsletter

Κάνετε εγγραφή στο newsletter για να ενημερώνεστε για τα νέα μας.

Search